TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Marknadsför ditt företag via TRR

Här har du som behöver rekrytera nya medarbetare möjlighet att presentera din verksamhet och träffa kvalificerade kandidater från en mängd olika yrkesområden och branscher.

Företagsbesöken riktar sig till dig som aktivt söker ny personal inom privat eller offentlig sektor - idag eller längre fram i tiden.

Våra arbetssökande tjänstemän vill veta vilka karriärmöjligheter, förmåner och andra fördelar ditt företag kan erbjuda. Ju mer du kan berätta, desto större är chansen att de väljer att söka en tjänst på just ditt företag.

TRRs företagsbesök bäddar för en bra dialog som skapar förutsättningar för en lyckad matchning. Och det faktum att våra kandidater själva avgör vilka företag de vill träffa, gör den ännu bättre.

Så går det till

Företagsbesöken äger oftast rum i TRRs lokaler, hos företaget eller i en lokal som bokas för det aktuella tillfället. Intresset brukar vara stort så kontakta TRR redan idag om du är intresserad och vill veta mer.

Telefon: 020-877 870
Adress: kontakt@trr.se

 

 


Stockholms stad: "Besök som spräcker myter"

En kommunal arbetsgivare slåss mot en del trista myter när de ska rekrytera. Karin Toll Lane, verksamhetschef HR-service inom Stockholms stad, vill ge en mer nyanserad bild. Ett sätt är att träffa de arbetssökande tjänstemännen hos TRR.

Karin Toll, verksamhetschef HR-service inom Stockholms stad ser många fördelar med TRRs företagsbesök. Foto: Magnus Liam KarlssonStockholms stad är Sveriges huvudstad, landets största kommun med drygt 40 000 anställda och en organisation med runt 7 000 rekryteringsannonser per år.

– Det är en stor arbetsgivare med många möjligheter att utvecklas internt och spännande karriärvägar. Dessutom är våra medarbetare dedikerade till att göra gott, det är det som är kärnan i den kommunala verksamheten, säger Karin Toll Lane.

Fulltecknade seminarier

Hon är medveten om de myter som råder kring att jobba i kommunen – det här med att "en jobbar och två tittar på", att det är lite mossigt och dåligt betalt. Det är dem hon vill sticka hål på:

– Att få tillfälle att komma till TRR och berätta mer om stadens verksamhet är fantastiskt bra. I år har jag varit här vid tre tillfällen och seminarierna är fulltecknade varje gång, så intresset är stort. Kön till frågestunden efteråt brukar också slingra sig lång.

Här behövs ungdomar

Men visst säger hon, kommuner är oftast stora arbetsgivare med ibland tröga processer och en lönenivå som har svårt att mäta sig med den i det privata näringslivet. Å andra sidan finns förmåner och ett arbetsklimat som väger upp och ger balans. Och så det här med samhällsnyttan, att göra något som gör skillnad, det känns värdefullt för många, menar Karin Toll Lane.

– Den grupp vi har svårast att attrahera är de yngre. Det vi kommunicerar nu är det faktum att staden växer i en rasande takt och det skapar stora utmaningar för att kunna jobba smartare, än mer digitaliserat och i tiden. Då spricker myten om mossig kommunal verksamhet direkt, säger Karin Toll Lane och tillägger att Stockholm blev Sveriges digitaliseringskommun 2017.

Foto: Magnus Liam Karlsson