Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

TRR Urval - fyll i kravprofil

Ett bra sätt att hitta nya medarbetare är via TRR Urval. Vi matchar ditt behov mot våra kandidater och gör ett första urval. Prova oss först, det är snabbt, enkelt och kostnadsfritt!

TRRs rådgivare är också med i matchningsprocessen. Genom sina löpande kontakter med de arbetssökande har de oftast en bra bild av alla kandidater. På så sätt ger det kvalitet i matchningen.

Varje år passerar nära 15 000 arbetssökande tjänstemän TRR, med bakgrund och kompetens inom en mängd olika yrkesområden. Olika kompetenser som varierar geografiskt och över tid. Om du hittar rätt person hos oss, men det saknas någon pusselbit, kan vi diskutera olika lösningar kring komplettering av kompetensen.

Så går det till

Det är enkelt. Beskriv tjänsten, dina krav och önskemål så matchar vi bland våra kandidater. Hittar vi kandidater som uppfyller det du söker, gör de en ansökan direkt till dig. Vi är inget rekryteringsföretag. Vi tipsar och gör det första urvalet.

Berätta vad du söker, antingen genom att fylla i formuläret nedan, skicka ett mail eller slå en signal. Om du har en färdig kravprofil, annons eller en länk till annons, går det bra att mejla den till oss.

Kontakta oss

Vill du veta mer om upplägget eller behöver du vägledning kring hur du ska formulera och beskriva tjänstens innehåll, kontakta oss:

Telefon: 020-877 870
E-post: kontakt@trr.se

Beskriv tjänsten du vill rekrytera till och bakgrundsinformation om företaget

?
?
?
 

Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet