TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

TRR Urval

TRR Urval är tjänsten för dig som vill slippa ett tidskrävande arbete med att hantera irrelevanta ansökningar på en annons. Vi matchar ditt behov mot våra kandidater och gör ett första urval. Prova oss först, det är snabbt, enkelt och kostnadsfritt!

TRRs rådgivare är också med i matchningsprocessen. Genom sina löpande kontakter med de arbetssökande har de oftast en bra bild av alla kandidater. På så sätt ger det kvalitet i matchningen.

Vi träffar arbetssökande tjänstemän, från alla branscher och kompetensområden. Tillgången varierar geografiskt och över tid. Om du hittar rätt person hos oss, men det saknas någon pusselbit, kan vi också diskutera olika lösningar kring komplettering av kompetensen.

Så går det till

Det är enkelt. Beskriv tjänsten, dina krav och önskemål. Har vi matchande kandidater som uppfyller det du söker, rekommenderar vi tjänsten och de gör en ansökan direkt till dig. Vi är inget rekryteringsföretag. Vi gör ett första urval och tipsar relevanta kandidater.

Jag vill hitta kandidater till en tjänst

Är tjänsten utannonserad publikt via andra kanaler eller jobbsajter?

Ja   Nej


"Alla borde testa TRR Matchning"

Bragée Rehab har vuxit snabbt. Från 15 till 60 personer på drygt tre år. De flesta är vårdpersonal, men även administration- och kontorsfunktionerna måste hänga med i tillväxten. För att hitta rätt personer har TRR Matchning blivit den viktigaste kanalen.

Charlotta OttenstedtFör att fylla fler administrativa tjänster har Charlotta Ottenstedt, administrativ chef på Bragée Rehab, annonserat hos TRR Matchning. Det har gett resultat.

– Via TRR har vi fått klockrena kandidater. Exempelvis en HR-administratör, en kontorsassistent och receptionspersonal. Jag har fått några intresserade till varje tjänst och samtliga har varit kompetenta. Och de har varit i gång inom en vecka, berättar hon.

Själv var hon på väg att bli klient hos TRR, men hann dessförinnan få ett jobb. Men det var så kontakten med TRR etablerades. Charlotta Ottenstedt insåg att här fanns en möjlighet att hitta kompetent personal utan kostnad, som snabbt kan börja.

Charlotta är generellt kritisk till rekryteringsbranschen, som hon anser många gånger sorterar bort dem som är i det äldre spannet. Många har för stort fokus på kompetensprofil missar därmed kompetenta kandidater, menar hon.

Själv tycker hon att 50-plussare är organisationsvana, ödmjuka och trygga – det gör startsträckan betydligt kortare när en ny tjänst måste komma igång snabbt.

Kvalificerade kandidater

De kandidater som visat intresse via TRR har ibland hunnit uppdatera eller utveckla sina kunskaper, något hon tycker är ett stort plus.

– Vi har en bra mix på Bragée Rehab och en sund filosofi kring personal. Vi har alltid sex månaders provanställning och vi är inte rädda för att avbryta något som inte fungerar. Känslan brukar vara ömsesidig och det ger oss medarbetare som vill vara här, säger Charlotte.

 Foto: Magnus Liam Karlsson