TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Jag förstår

Tips och råd för arbetsgivare

Här samlar vi artiklar, tips och råd som kan stötta dig som arbetsgivare i ditt omställningsarbete.

I nystartade TRR Forum på Linkedin kan du som är chef, jobbar inom HR eller är fackligt förtroendevald diskutera framtidens arbetsliv och arbetsmarknad. Nätverka med experter inom olika områden och få inbjudan till exklusiva träffar och events. Välkommen till TRR Forum.

Vill du löpande få tips och information från TRR kan du även starta en prenumeration på nyhetsbrevet TRR Info.


 • 5 tips för bättre koll på omvärlden

  Snabb, digital och föränderlig är nyckelord på arbetsmarknaden i dag och framöver. Här är fem goda råd från TRRs omvärldskoordinator Åsa Thambert på hur du håller dig uppdaterad om vad som händer, vilka kompetenser som efterfrågas och hur du håller dig i takt med utvecklingen


 • Tuff match för Stadium

  Omställningar på tjänstemannasidan har varit sällsynta inom Stadium. Trots varningar genom åren har det alltid ordnat sig på något vis, därför var det svårt för många att ta beskedet på allvar. Men den här gången blev det allvar.


 • Leda i förändring

  När den kunskap som gällde i går är förlegad i dag. När vi inte vet hur tekniken, marknaden, företagskulturen eller hela verksamheten ser ut om något år. När vi lever i så gott som ständig osäkerhet. Hur ska vi då agera som ledare? Hur ska vi få alla medarbetare att gå i samma riktning – även om riktningen förändras på vägen?


 • Hon säger ja till ny kunskap

  Som chef är det lätt att hamna i en intern bubbla. Det konstaterar Jeanette Sahlberg, Team manager på Intrum. Att delta i TRRs workshop om chefsrollen vid omställning blev ett steg ut ur bubblan som gav nya insikter, värdefulla kontakter och ny kunskap.


 • Upptäck TRR Matchning – Smart och snabbt

  Behöver ni rekrytera? Kolla med oss först! Den uppmaningen kommer från TRRs Pia Oskarsson vid kontoret i Umeå. Hon är en av ett 20-tal rådgivare som jobbar med TRR Matchning – en smart tjänst för alla företag med behov av nya medarbetare.


 • Enklare att ansöka till TRR

  Mindre att fylla i, smidigare process och enklare att följa upp. När TRR uppdaterar sitt ansökningsförfarande blir det med en lösning som förenklar för alla parter.


 • Skapa kultur för lärande

  Ny kunskap riskerar att snabbt bli gammal skåpmat. En utveckling som drivs på av digitalisering, globalisering och ny teknik. Framgångsrika företag måste därför skapa en kultur som premierar lärande, lekfullhet och experimentlusta.


 • Locka fram viljan

  Piska och morot är en klassisk motivationsterm. Moroten kan vara pengar, ledig tid, att göra gott, förändra världen eller nå högt satta säljmål – vi triggas av olika saker. För företagen ligger utmaningen i att hitta en kultur som ger medarbetarna utrymme att motivera sig själva.


 • Snacka arbetsliv på TRR Forum

  En plattform. Ett nätverk. En digital mötesplats. Det är TRR Forum. Ett helt nytt sätt för TRRs kunder och intressenter att kunna mötas, diskutera och utbyta erfarenheter.


 • En trygg partner hela vägen

  Öppna dörrar till framtidens arbetsliv är TRRs nya vision. En del av den är att bygga långsiktiga relationer med kundföretagen och finnas med som en trygg partner i arbetslivets ständiga omställning.


Föregående 
Sida 1 av 5
12345
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet