Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
 • TRR-event som stärker arbetsgivarvarumärket

  Många företag i dag har ett stort rekryteringsbehov. Octapharma är ett av dem och en av världens största tillverkare av proteinbaserade läkemedel. För att hitta nya medarbetare bjöd man in TRRs klienter för att presentera sitt företag och knyta nya kontakter.


 • Fem tips om att motivera efter en omställning

  Puh! När omställningen är över pustar alla ut och tänker att det är skönt att den är klar. Men stopp. Stanna upp och se till att ta hand om de medarbetare som är kvar och som ska jobba vidare och hitta ny motivation.


 • Så tränar du hjärnan

  Visste du att ett bra liv inte är ett bekvämt liv? Fysisk träning och ordentlig vila är bättre än att ständigt gå på hög tomgång. Enligt Clas Malmström, specialist på sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa, mår vi bättre psykiskt om vi har en hög fysisk aktivitetsnivå.


 • I ständig omställning

  ABB i Sverige har inte lagt ett varsel under de senaste tio åren. I stället jobbar de med kontinuerlig omställning. Det är gas och broms på samma gång i tätt samarbete med fack och TRR. Den bärande tanken är ständigt lärande i organisationen.


 • Svante Randlerts kokbok för chefer

  Han vill inspirera Sveriges chefer till att göra det de säger att de ska göra, skapa tillit, släppa lite av kontrollen och få medarbetare som visslar på väg till jobbet. Svante Randlert har skrivit en kokbok för chefer med tio budord om hur man lyckas.


 • Så blir du en ledare för framtiden

  Just nu bubblar det i stuprören. Vi jobbar allt mer agilt i lösare strukturer som passar dagens projektorienterade organisationer. Som chef måste man hänga med!


 • Seminarium gav hjälp till struktur

  Neddragningar bland personalen blev ett faktum på grund av politiska beslut för hjälporganisationen Reningsborg i Göteborg. Genom att delta i TRRs seminarium fick HR-samordnaren Catarina Wiklund hjälp att strukturera omställningen.


 • Ett nytt sätt att lära i TRRs webbinarier

  TRRs webbinarier har smugit igång med fint gensvar under hösten 2017. Dessa webbsända seminarier ökar tillgängligheten för TRRs utbud av seminarier både tidsmässigt och geografiskt. Nu får fler uppsagda tjänstemän tillgång till alla delar i TRRs stöd.


 • Så lyckas du med rekryteringen

  TRRs rådgivare Carolina Sevä, med mångårig erfarenhet inom rekryteringsbranschen, skriver om sina tankar kring rekrytering och ger några konkreta råd för att lyckas när du söker medarbetare.


 • Rekrytering med mer mod än CV

  Magnus Forssén är molekylärbiolog med forskarbakgrund. Fastighetssnabben sökte en platschef inom fastighetsförvaltning i Umeå. Med proffsig vägledning från TRR Rekrytering vågade Fastighetssnabben se bortom CV:t och istället se personlighet och möjligheter. Det blev bingo!


Föregående 
Sida 1 av 3
123
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet