Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
 • TRR sponsrar ny podd för chefer

  TRR har valt att sponsra de tio första avsnitten av podden "Chefssnack". Podden drivs av Svante Randlert, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom ledarskap och HR och framgångsrik författare.


 • Skapa en no blame-kultur

  Rädslan för att göra fel begränsar oss. Att leta syndabockar gynnar varken kreativitet eller produktivitet. Motsatsen är den så kallade no blame-kulturen som vill skapa en miljö där man tittar på vad som gick fel, inte vem som gjorde fel.


 • Gilla att nätverka

  Arbetslivet ter sig allt mer som ett enda stort mingel. After work-inbjudningarna, inom och utanför jobbet, duggar tätt. Nätverkande har blivit en naturlig del av vårt arbetsliv. Men syftet får inte överskugga ditt personliga engagemang.


 • Coacha och få andra att växa

  Som facklig representant eller som chef kommer tillfällen när du behöver stötta en medlem och medarbetare mot nya mål. Till exempel hjälp att hitta sin egen väg vidare i en omställning. Att lära sig ett coachande förhållningssätt gör detta så mycket lättare. På TRRs seminarier finns möjlighet att lära sig mer om att coacha på ett praktiskt och handfast sätt.


 • Sandra fick friska idéer på TRR

  En värld under ytan lägger ner. Vattenmuseet Aquaria stänger efter 27 år på Djurgården i Stockholm. Platschefen Sandra Wilke har fått stöd och friska idéer på TRRs seminarier för att hantera omställningen.


 • Så behåller ni talangerna

  Henrik Martin har drygt 20 års erfarenhet som konsult inom talent management. I dag är han vd för Stardust Consulting och föreläser om hur företag kan attrahera, engagera och behålla talanger i denna tid av total transformation av våra organisationer. Inget är sig längre likt. Och vill företagen överleva gäller det att ställa om.


 • TRR-event som stärker arbetsgivarvarumärket

  Många företag i dag har ett stort rekryteringsbehov. Octapharma är ett av dem och en av världens största tillverkare av proteinbaserade läkemedel. För att hitta nya medarbetare bjöd man in TRRs klienter för att presentera sitt företag och knyta nya kontakter.


 • Fem tips om att motivera efter en omställning

  Puh! När omställningen är över pustar alla ut och tänker att det är skönt att den är klar. Men stopp. Stanna upp och se till att ta hand om de medarbetare som är kvar och som ska jobba vidare och hitta ny motivation.


 • Så tränar du hjärnan

  Visste du att ett bra liv inte är ett bekvämt liv? Fysisk träning och ordentlig vila är bättre än att ständigt gå på hög tomgång. Enligt Clas Malmström, specialist på sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa, mår vi bättre psykiskt om vi har en hög fysisk aktivitetsnivå.


 • I ständig omställning

  ABB i Sverige har inte lagt ett varsel under de senaste tio åren. I stället jobbar de med kontinuerlig omställning. Det är gas och broms på samma gång i tätt samarbete med fack och TRR. Den bärande tanken är ständigt lärande i organisationen.


Föregående 
Sida 1 av 4
1234
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet