Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Tips och råd för arbetsgivare

Här samlar vi artiklar, tips och råd som kan stötta dig som arbetsgivare i ditt omställningsarbete.

I nystartade TRR Forum på Linkedin kan du som är chef, jobbar inom HR eller är fackligt förtroendevald diskutera framtidens arbetsliv och arbetsmarknad. Nätverka med experter inom olika områden och få inbjudan till exklusiva träffar och events. Välkommen till TRR Forum.

Vill du löpande få tips och information från TRR kan du även starta en prenumeration på nyhetsbrevet TRR Info.


 • Snacka arbetsliv på TRR Forum

  En plattform. Ett nätverk. En digital mötesplats. Det är TRR Forum. Ett helt nytt sätt för TRRs kunder och intressenter att kunna mötas, diskutera och utbyta erfarenheter.


 • En trygg partner hela vägen

  Öppna dörrar till framtidens arbetsliv är TRRs nya vision. En del av den är att bygga långsiktiga relationer med kundföretagen och finnas med som en trygg partner i arbetslivets ständiga omställning.


 • TRR sponsrar ny podd för chefer

  TRR har valt att sponsra de tio första avsnitten av podden "Chefssnack". Podden drivs av Svante Randlert, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom ledarskap och HR och framgångsrik författare.


 • Skapa en no blame-kultur

  Rädslan för att göra fel begränsar oss. Att leta syndabockar gynnar varken kreativitet eller produktivitet. Motsatsen är den så kallade no blame-kulturen som vill skapa en miljö där man tittar på vad som gick fel, inte vem som gjorde fel.


 • Gilla att nätverka

  Arbetslivet ter sig allt mer som ett enda stort mingel. After work-inbjudningarna, inom och utanför jobbet, duggar tätt. Nätverkande har blivit en naturlig del av vårt arbetsliv. Men syftet får inte överskugga ditt personliga engagemang.


 • Coacha och få andra att växa

  Som facklig representant eller som chef kommer tillfällen när du behöver stötta en medlem och medarbetare mot nya mål. Till exempel hjälp att hitta sin egen väg vidare i en omställning. Att lära sig ett coachande förhållningssätt gör detta så mycket lättare. På TRRs seminarier finns möjlighet att lära sig mer om att coacha på ett praktiskt och handfast sätt.


 • Sandra fick friska idéer på TRR

  En värld under ytan lägger ner. Vattenmuseet Aquaria stänger efter 27 år på Djurgården i Stockholm. Platschefen Sandra Wilke har fått stöd och friska idéer på TRRs seminarier för att hantera omställningen.


 • Så behåller ni talangerna

  Henrik Martin har drygt 20 års erfarenhet som konsult inom talent management. I dag är han vd för Stardust Consulting och föreläser om hur företag kan attrahera, engagera och behålla talanger i denna tid av total transformation av våra organisationer. Inget är sig längre likt. Och vill företagen överleva gäller det att ställa om.


 • TRR-event som stärker arbetsgivarvarumärket

  Många företag i dag har ett stort rekryteringsbehov. Octapharma är ett av dem och en av världens största tillverkare av proteinbaserade läkemedel. För att hitta nya medarbetare bjöd man in TRRs klienter för att presentera sitt företag och knyta nya kontakter.


 • Fem tips om att motivera efter en omställning

  Puh! När omställningen är över pustar alla ut och tänker att det är skönt att den är klar. Men stopp. Stanna upp och se till att ta hand om de medarbetare som är kvar och som ska jobba vidare och hitta ny motivation.


Föregående 
Sida 1 av 4
1234
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet