Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Tips och råd för arbetsgivare

Här samlar vi artiklar, tips och råd som kan stötta dig som arbetsgivare i ditt omställningsarbete.

I nystartade TRR Forum på Linkedin kan du som är chef, jobbar inom HR eller är fackligt förtroendevald diskutera framtidens arbetsliv och arbetsmarknad. Nätverka med experter inom olika områden och få inbjudan till exklusiva träffar och events. Välkommen till TRR Forum.

Vill du löpande få tips och information från TRR kan du även starta en prenumeration på nyhetsbrevet TRR Info.


 • Hon säger ja till ny kunskap

  Som chef är det lätt att hamna i en intern bubbla. Det konstaterar Jeanette Sahlberg, Team manager på Intrum. Att delta i TRRs workshop om chefsrollen vid omställning blev ett steg ut ur bubblan som gav nya insikter, värdefulla kontakter och ny kunskap.


 • Upptäck TRR Matchning – Smart och snabbt

  Behöver ni rekrytera? Kolla med oss först! Den uppmaningen kommer från TRRs Pia Oskarsson vid kontoret i Umeå. Hon är en av ett 20-tal rådgivare som jobbar med TRR Matchning – en smart tjänst för alla företag med behov av nya medarbetare.


 • Enklare att ansöka till TRR

  Mindre att fylla i, smidigare process och enklare att följa upp. När TRR uppdaterar sitt ansökningsförfarande blir det med en lösning som förenklar för alla parter.


 • Skapa kultur för lärande

  Ny kunskap riskerar att snabbt bli gammal skåpmat. En utveckling som drivs på av digitalisering, globalisering och ny teknik. Framgångsrika företag måste därför skapa en kultur som premierar lärande, lekfullhet och experimentlusta.


 • Locka fram viljan

  Piska och morot är en klassisk motivationsterm. Moroten kan vara pengar, ledig tid, att göra gott, förändra världen eller nå högt satta säljmål – vi triggas av olika saker. För företagen ligger utmaningen i att hitta en kultur som ger medarbetarna utrymme att motivera sig själva.


 • Snacka arbetsliv på TRR Forum

  En plattform. Ett nätverk. En digital mötesplats. Det är TRR Forum. Ett helt nytt sätt för TRRs kunder och intressenter att kunna mötas, diskutera och utbyta erfarenheter.


 • En trygg partner hela vägen

  Öppna dörrar till framtidens arbetsliv är TRRs nya vision. En del av den är att bygga långsiktiga relationer med kundföretagen och finnas med som en trygg partner i arbetslivets ständiga omställning.


 • TRR sponsrar ny podd för chefer

  TRR har valt att sponsra de tio första avsnitten av podden "Chefssnack". Podden drivs av Svante Randlert, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom ledarskap och HR och framgångsrik författare.


 • Skapa en no blame-kultur

  Rädslan för att göra fel begränsar oss. Att leta syndabockar gynnar varken kreativitet eller produktivitet. Motsatsen är den så kallade no blame-kulturen som vill skapa en miljö där man tittar på vad som gick fel, inte vem som gjorde fel.


 • Gilla att nätverka

  Arbetslivet ter sig allt mer som ett enda stort mingel. After work-inbjudningarna, inom och utanför jobbet, duggar tätt. Nätverkande har blivit en naturlig del av vårt arbetsliv. Men syftet får inte överskugga ditt personliga engagemang.


Föregående 
Sida 1 av 4
1234
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet