Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

TRR Forum – om framtidens arbetsliv och arbetsmarknad

TRR Forum är en mötesplats för dig som är chef, HR-ansvarig eller facklig representant. Det är dels ett digitalt nätverk på Linkedin, dels ett nätverk i verkliga livet med events, nätverksträffar och föreläsningar. Syftet är att skapa ett forum för att diskutera och utbyta tankar kring arbetslivet i dag och i framtiden.

Med TRR Forum vill vi skapa ett mervärde till våra kundföretag i form av ett aktivt och engagerat nätverk toppat med intressanta och spännande events. Vi tror på kraften i ett nätverk och att dela tankar och idéer, diskutera och knyta nya kontakter med personer som delar samma engagemang.

På Linkedin hittar du oss på TRR Forum – en exklusiv grupp med intresse och kunskap om arbetsliv, karriär, kompetens och ledarskap. Där kommer vi också löpande att bjuda in till events, träffar och föreläsningar över hela landet, kostnadsfria för dig som arbetar på ett av våra kundföretag.

Kom med och snacka om arbetsliv!

Gå med i #TRRForum på Linkedin


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet