TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

TRR Forum – om framtidens arbetsliv och arbetsmarknad

TRR Forum är en mötesplats på Linkedin för dig som är chef, HR-ansvarig eller facklig representant. Gå med i nätverket och bidra med dina insikter och erfarenheter inom arbetslivet.

TRR Forum är ett nätverk på Linkedin. I gruppen bjuder vi in till aktiv dialog och diskussioner om arbetslivet. Vi bjuder även in till digitala event - exklusivt för dig som arbetar på ett av våra medlemsföretag.

Med TRR Forum vill vi skapa ett mervärde till våra kundföretag i form av ett aktivt och engagerat nätverk, toppat med intressanta och spännande events. 

TRR Forum är en exklusiv grupp för dig som både vill dela erfarenheter och bygga på din kunskap kring frågor som rör arbetsliv och arbetsmarknad. Som ett led detta, bjuder vi också in till in till kostnadsfria digitala events och föreläsningar. 

Utöver det är vi aktiva på Clubhouse, där vi löpande genomför samtal inom olika ämnen som har en koppling till arbetsliv och arbetsmarknad. Ofta är frågorna initierade av någon av TRR Forums medlemmar.

Gå med i #TRRForum på Linkedin