TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Jag förstår

Fackliga rollen vid omställning

Syftet med TRRs workshop Fackliga rollen vid omställning är att ge dig som fackligt förtroendevald tillfälle att reflektera och dela erfarenheter med andra i samma position. Här får du verktyg för att agera professionellt i din roll under omställningsprocessen.

Fackliga rollen vid omställningAtt vara fackligt förtroendevald under omställning kan vara både svårt och otacksamt. Som fackligt förtroendevald kan du känna till vad som ska hända innan den övriga i organisationen, men kan inte berätta något. En annan utmaning kan vara att möta medlemmarnas frågor och reaktioner.

Under workshopen får du chans att diskutera och utbyta erfarenheter med andra fackligt förtroendevalda. Du får också möjlighet att reflektera över vad som ingår, och inte ingår, i ditt uppdrag under en omställning.

Målgrupp

Fackligt förtroendevalda

Exempel på innehåll

  • Hur påverkas individen/gruppen? Krismönster/reaktioner
  • Fackliga rollen vid omställning – utmaningar nu och framöver?
  • Kommunikation vid omställning
  • Medlemmarnas förväntningar
  • Samtal med medlemmarna; Informatör – Medmänniska – Fixare

Vi varvar teori och praktiska övningar.

Omfattning

Workshopen varar i cirka tre timmar. Lämplig gruppstorlek är 6 till 25 personer. Innehåll och upplägg anpassas efter gruppens storlek av workshopledaren.

Produktblad (pdf)

Här hittar du tider, platser och anmälan.


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet