TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Jag förstår

TRR Forum – om framtidens arbetsliv och arbetsmarknad

TRR Forum är en mötesplats för dig som är chef, HR-ansvarig eller facklig representant. Det är dels ett digitalt nätverk på Linkedin, dels ett nätverk i verkliga livet med events, nätverksträffar och föreläsningar. Gå med idag och bidra med dina insikter och erfarenheter inom arbetslivet – idag och imorgon.

Med TRR Forum vill vi skapa ett mervärde till våra kundföretag i form av ett aktivt och engagerat nätverk toppat med intressanta och spännande events. Vi tror på kraften i ett nätverk och att dela tankar och idéer, diskutera och knyta nya kontakter med personer som delar samma engagemang.

På Linkedin hittar du oss på TRR Forum – en exklusiv grupp med intresse och kunskap om arbetsliv, karriär, kompetens och ledarskap. Där kommer vi också löpande att bjuda in till events, träffar och föreläsningar över hela landet, kostnadsfria för dig som arbetar på ett av våra kundföretag.  

Gå med i #TRRForum på Linkedin


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet