TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Tillbaka

Leda i förändring

2020-02-20 kl. 09.00-13.00

Adress: Hotel Savoy, Brunnsgatan 13-15, Jönköping

Platstillgång: 7 av 21 platser lediga.

I dagens arbetsliv sker större och mindre förändringar hela tiden. En av utmaningarna för dig som ska leda en förändring är att få alla att dra åt samma håll – att skapa acceptans och förståelse för varför förändringen genomförs.

Under workshopen får du förståelse för hur du kan påverka förändringsprocessen. Du får verktyg för att kunna se var i pro- cessen medarbetarna befinner sig och vilket ledarskap som behövs i olika faser. Här får du även möjlighet att reflektera över ditt ledarskap och din arbetssituation.

Vi utgår från den aktuella situationen på din och övriga deltagares arbetsplats och vilka utmaningar som finns i nuläget.

Tillsammans går vi igenom en förändringsprocess och analyserar typiska beteenden och motstånd som kan uppstå. Vi diskuterar förväntade reaktioner och vilket ledar- och medarbetarskap som behövs för att ta sig vidare. Vi varvar teori kring förändring med att utbyta erfarenheter.

Målgrupp

Chefer, HR-medarbetare och fackligt förtroendevalda

Anmälan

Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post inom tre arbetsdagar.

Förnamn*

Efternamn*

Mobilnummer*

E-post*

Företag*

Organisationsnummer*

Roll*

Ort/arbetsställe*

Fackförbund

Övrig information

Du kan lägga till en eller flera kollegor från samma företag innan du skickar in din intresseanmälan.

Förnamn*