Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
Tillbaka

Kom igång med ditt jobbsökande

2019-09-09 kl. 09.00-12.00

Adress: Bangårdsgatan 13, Uppsala

Platstillgång: 19 av 20 platser lediga.

Sista anmälningsdag: 2019-09-06

Vill du komma igång med ditt jobbsökande och få en tydlig överblick vad du behöver fördjupa dig i? Aktiviteten riktar sig till dig som skall börja söka jobb eller till dig som redan har kommit igång och som behöver mer kunskap om hur det går till att söka jobb. Under den här aktiviteten får du nya insikter och praktiska tips så att du känner dig tryggare i jobbsökandet.

Aktiviteten omfattar ett tillfälle och pågår under en hel- eller halvdag, stäm av med din rådgivare vad som gäller på din ort.

Mål och syfte

Målet med aktiviteten är att få kunskap och förståelse för vad det innebär att söka jobb idag. Syftet är att på ett konkret sätt beskriva vad du behöver göra i ditt jobbsökande samt att visa vilket stöd TRR kan erbjuda under tiden.

Innehåll

Fokus kommer att läggas på att du skall bli bättre rustad för att komma igång med ditt jobbsökande. Att delta i den här aktiviteten innebär att du träffar andra personer som också är i uppstarten av sin jobbsökarprocess. Exempel på innehåll:

  • Läget på arbetsmarknaden.
  • Ditt erbjudande, din kompetens och projektplan.
  • Rekryteringskanaler – olika vägar till nytt jobb.
  • CV och ansökningsbrev.
  • Matcha dig mot jobbet.
  • Anställningsintervjun.
Anmälan till den här aktiviteten sker via TRR Online (endast för TRRs klienter).
Gå till TRR Online
Tillbaka

Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet