TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Aktuellt från TRR

 • Tjänstemän ska lockas till polisyrket

  TRR har inlett ett samarbete med Polisen. Syftet är att få fler arbetssökande att utbilda sig till polisyrket.


 • Uppsagd kompetens ett plus för småföretag

  Under Coronapandemin har många tjänstemän med hög kompetens och lång erfarenhet blivit av med jobbet. Samtidigt kämpar småföretag och startups för att överleva och hitta nya vägar.


 • TRR Forum vinner ny terräng

  Engagemanget i TRRs digitala nätverk TRR Forum på Linkedin växer. På bara ett år har antalet medlemmar fördubblats. Nu tar vi nästa steg och gör entré på Clubhouse.


 • Proffsigt stöd till Polarbröd

  Förra året drabbades Polarbröd av en katastrof som fick stor nationell uppmärksamhet i både media och sociala medier. Här berättar företagets HR-specialist Sara Öhgren vad som hände och vilket stöd man har fått av TRR.


 • TRR gästar TV4 nyhetsmorgon

  Många har mist jobbet under pandemin. Samtidigt går allt fler ut i nya positiva lösningar. TRRs arbetsmarknadssiffror för första kvartalet talar sitt tydliga språk.


 • Dags att söka höstens utbildningar

  Den 15 april är sista anmälningsdag till höstens utbildningar på universitet och högskola. Men vilka utbildningar ger i nuläget bäst utdelning på sikt? Fackförbundet Akavias professionsanalytiker har tittat närmare på saken.


 • TRR medverkar på digital rekryteringsmässa

  Den 25 mars medverkar TRR på en helt ny digital rekryteringsmässa. Mässan äger rum på en plattform med animerade företagsmontrar där man bland annat kommer kunna chatta och starta videosamtal med olika arbetsgivare.


 • Fira Kollektivavtalets dag 17 mars

  Den 17 mars, firar parternas gemensamma organisation Avtalat Kollektivavtalets dag. Avtalat ger anställda information och tips om hur pension och försäkringar via jobbet fungerar och hur du själv kan påverka.


 • Bästa tipsen inför branschbyte

  Att få in foten i en ny bransch är inte det lättaste men det finns flera saker man kan göra för att öka sina chanser. TRRs rådgivare Lisa Rosengren ger sina bästa tips och råd i tidningen Ingenjören.


 • Tajt samarbete med HR ger bra rekrytering

  En rekrytering är ett viktigt beslut som grundar sig på relativt korta möten. Därför är urvalsprocessen oerhört betydelsefull. Det säger Sanna-Kaisa Nyström på Bisnode, Manager Customer Success Scandinavia, med ansvar för tre grupper inom säljstöd.


Föregående 
Sida 1 av 10
Nästa