Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
Tillbaka

Claes Åberg ny marknadschef på TRR

Claes Åberg är ny marknadschef på TRR Trygghetsrådet. Med erfarenhet inom flera andra roller inom TRR, ser han nu fram emot sitt nya uppdrag.

— Jag har jobbat nära marknadsfrågorna i alla jobb jag haft, säger Claes Åberg som vill eliminera eventuella drag av "att verka men inte synas" hos Trygghetsrådet. Det är oerhört viktigt för oss att inte missa de små kunderna. Vi ska ha kontakt med alla och vara synliga.

Ser möjligheterna

Claes Åberg är sprungen ur 1980-talets positiva syn på informationsteknologin. Han utbildade sig till systemvetare och tyckte att IT var fantastiskt. Så småningom blev han rådgivare på TRR och senare biträdande regionchef och regionchef för TRRs stockholmskontor.

— Efter 13 år på TRR är det spännande och intressant att byta inriktning i en verksamhet som jag är stolt över att få arbeta för och med.

Vad gör TRR om tio år?

— Precis samma sak som nu – hjälper tjänstemän till nytt jobb. Men kanalerna är säkert fler än idag. Det personliga mötet blir mer och mer exklusivt, men är fortfarande centralt för TRR. Jag är också säker på att antalet mötesforum där vi träffas är betydligt fler.

TRR måste gå i takt med den digitala utvecklingen, erbjuda dialog utifrån den enskilda individens behov och även effektivisera processen, menar Claes:

— Att öka förutsättningarna för kommunikation mellan uppsagda tjänstemän och potentiella arbetsgivare kommer att vara en självklar uppgift i vårt uppdrag.

Publicerad: 2015-10-01

Tillbaka

Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet