Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
Tillbaka

TRRs chefsjurist har gått bort

TRR Trygghetsrådets chefsjurist Lennart Alfredsson har gått bort efter en tids sjukdom.

– Lennart var oerhört kunnig och väldigt uppskattad person och medarbetare. Han är djupt saknad inom organisationen, säger TRRs vd Lennart Hedström.

Lennart Alfredsson anställdes som jurist och AGE-chef på TRR 2004. Hans gedigna bakgrund som jurist och förbundssekreterare, lade grunden för hans djupa förståelse och engagemang för arbetsmarknadens lagar och avtal.

Som jurist och chef för TRRs AGE-sektion, ingick Lennart Alfredsson i TRRs ledningsgrupp och var sammankallande till OA-nämnden (partsnämnd i praxisfrågor och överklaganden) samt sekreterare i TRRs styrelse. Han ansvarade även för TRRs arbetsmarknadsutredningar och partskontakter inom Svenskt Näringsliv och PTK för TRRs räkning.

Innan tiden på TRR var Lennart Alfredsson bland annat förhandlare, jurist och förbundssekreterare på Ingenjörsförbundet samt utvecklare/jurist på Arbetsgivarföreningen SFO.

– Lennart har med sin erfarenhet, breda kunskap, ödmjukhet och talangfullhet, betytt oerhört mycket för TRR. Hans lojalitet mot TRR var närmast obegränsad, säger Lennart Hedström.

Lennart Alfredsson blev 60 år.

Publicerad: 2018-08-14

Tillbaka

Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet