Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
Tillbaka

TRR fyllde bänkarna i Almedalen

Den 2—4 juli höll TRR Trygghetsrådet tre välbesökta seminarieri Almedalen. Ämnena som lockade paneldeltagare och publik denna gång var åldersnojan i arbetslivet, karriärväxling och tjänstemännens arbetsmarknad i nuläget.

TRRs kommunikationschef Claes Åberg hade den viktiga rollen att förbereda, leda och ge seminarierna en extra dimension. Så här sammanfattar han sina intryck från TRRs arrangemang i Almedalen:

TRRs kommunikationschef Claes Åberg gav seminarierna en extra dimension.– Oj vilken bra vecka det varit! Våra tre seminarier har varit fullsatta. Det är tydligt att ämnena är intressanta för många. Frågor om kompetensväxling, livslångt lärande och åldersnoja är heta frågor i år, säger han.

– Extra roligt att livesändningarna fungerat så bra och att många tittat både live och i efterhand, kommenterar TRRs vd Lennart Hedström.

– Det är inte lätt att nå ut bland alla de hundratals programpunkter som pågår i Almedalen, men i år har vi lyckats. Mycket tack vare att vi lyft frågor som verkligen ligger i tiden. Ekot, TT, SVD och Sisu Radio är bara några i raden som spridit våra frågor, säger Boo Ehlin, pressansvarig på TRR.

Se TRRs seminarier i Almedalen

Publicerad: 2018-07-04

Tillbaka

Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet