Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Aktuellt från TRR

 • Lennart Hedström – ny vd för TRR

  Den 12 september börjar Lennart Hedström som vd för TRR och efterträder Carl-Gustaf Leinar. Han hoppas kunna bidra med branschkunskap och synsättet att ”alltid skapa ett värde för våra kunder”.


 • Bättre arbetsmarknad för tjänstemän

  Större andel privatanställda tjänstemän mellan 50 till 59 år får nya jobb och färre tjänstemän blir uppsagda, visar Trygghetsrådet TRRs halvårsstatistik. Ett inslag i SVT-nyheterna idag uppmärksammar den positiva utvecklingen.


 • Äldre viktiga för välfärden

  Många talar om att vi behöver jobba tills 75. Frågan uppmärksammas nu i en debattartikel i Dagens Samhälle, skriven av Ulrika Wiklund, regionchef TRR Trygghetsrådet, och Elisabeth Sundin, professor emeritus.


 • Nyfiken personal framtidens framgångsfaktor

  Sverige har idag den starkaste arbetsmarknaden för tjänstemän sedan tiden före finanskrisen. Företag har till och med svårt hitta arbetskraft och arbetslösheten ligger på några få procent.


 • Frivillig rörlighet skapar dynamiskt arbetsliv

  TRR Trygghetsrådets seminarium i Almedalen den 5 juli var fullsatt till sista plats. Seminariets paneldeltagare var överens om att rörlighet är bra, men det är individen själv som måste ta initiativet.


 • Rörlighet nyckelord inför framtiden

  Varför byter vi jobb så sällan och vad beror det på? Frågan diskuterades vid ett seminarium som TRR Trygghetsrådet bjöd in till idag 21 juni. Här presenterades även TRRs nya bok ”Släpp taget”.


 • TRR i Almedalen 2016

  TRR Trygghetsrådet är som vanligt på plats i Visby under Almedalsveckan den 3-10 juli. Under veckan arrangerar TRR två egna seminarier och öppnar för debatt med boken ”Släpp taget”.


 • Ny film ska ge uppsagda hopp

  Idag lanserar TRR Trygghetsrådet en ny film som riktar sig till den som blivit, eller är på väg att bli, uppsagd på grund av arbetsbrist. Filmen ger en första inblick i det stöd TRR kan erbjuda.


 • Nya utbetalningsperioder för AGE

  Nu ändras utbetalningsperioderna för avgångsersättning (AGE). Syftet är att du ska få en bättre överblick över din ekonomi. Dessutom kan TRR göra automatiska utbetalningar av ersättningen.


 • TRRs statistik för 2015 uppmärksammas i media

  Lyssna på intervjun med TRR Trygghetsrådets vd Calle Leinar i radioprogrammet ”Nordegren & Epstein” i P1, som idag handlar om äldres villkor på arbetsmarknaden.


Föregående 
Sida 3 av 5
12345
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet