Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Driven SAP Analysansvarig - Bryggan mellan teknik och affär

TRR Trygghetsrådet söker en SAP BW analysansvarig med placering i Stockholm. TRR är inne i en digitaliseringsprocess. Vi söker därför en person som vill vara med på resan och expandera våra tekniska möjligheter.

I rollen som analysansvarig deltar du i nya utvecklingsuppdrag och är den som har det övergripande ansvaret för all utveckling inom SAP BW. Du får möjlighet att vara med och påverka vår resa framåt och vara med i vår utvecklingsprocess. Låter det intressant? Då är den här rollen rätt för dig!

Om oss

Vi stöttar uppsagda tjänstemän, företagsledning och fackliga representanter - före, under och efter omställning. Cirka 35 000 företag med 950 000 medarbetare är anslutna till TRR. Vi har därför en viktig och betydelsefull roll för många människor.

Om tjänsten

Dagens teknik och utvecklig förbättras ständigt och det vill vi också göra. TRR är inne i en digitaliseringsprocess och vi söker därför nu en person som vill vara med i vår utveckling och expandera våra tekniska möjligheter. Vi kommer implementera Hana och lyfta hela vår SAP miljö till molnet samt arbeta med Smart Data för att effektivisera arbetet. I rollen som SAP analysansvarig kommer du ta fram och analysera data, göra rapporter av den för att sedan på ett tydligt sätt föra den vidare till verksamheten.

Du kommer ha det övergripande ansvaret för all utveckling inom SAP BW, vilket innebär att du är den som säkerställer att kvalitén på objekt håller sin standard, ansvarar för tester samt är behjälplig vid produktionssättning och releaser. Du ansvarar också för budget tillsammans med produktansvarig på verksamhetssidan och fungerar som funktionsansvarig för analysområdet. Du arbetar även med att ta fram KPI:er för att skapa insikter i verksamheten för att därefter på ett övergripande sätt effektivisera kommande processer.

Din profil

Vi söker dig som är drivande, initiativtagande och har ett brinnande intresse för IT-frågor. Du är bryggan mellan teknik och affär. Huvudfokus kommer därför till största del vara att analysera data, sammanställa den och sedan på ett tydligt sätt föra den vidare till verksamheten. Vi utgår ifrån att du är lösningsorienterad, har ett öppet sinne för nya förslag samt vågar testa nya lösningar för att lättare påverka utvecklingen framåt. Vi söker dig som är strukturerad och har en analytisk ådra samt kommunicerar på ett tydligt och öppet sätt.

Önskad kompetens:

  • Vi ser att du har minst 2-3 års erfarenhet av SAP BW-utveckling.

Meriterande:

  • Systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande.
  • Erfarenhet från branschlösningen Social Service Management (SSM) som TRR använder.
  • Hög leveransförmåga och vana att hantera fler uppgifter parallellt.
  • Arbetat med applikation i SAP CRM och/eller ERP.
  • Erfarenhet av implementering av SAP HANA/HANA S4.
  • Arbetat med Business Objects.

Passar den här beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Intervjuer genomförs löpande.

Kontakt

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till Elin Welin-Berger på adressen elin.welin-berger@trr.se

Eventuella frågor om tjänsten, besvaras av Annika Berg, Business Analyst IT på TRR.

E-post: annika.berg@trr.se

Kort om TRR

TRR Trygghetsrådet bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Läs mer om TRR


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet