Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

TRR söker Chefsjurist

Tjänsten är nu tillsatt, tack för visat intresse.

Om tjänsten

Ditt arbete kommer att innehålla en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Du kommer tolka Omställningsavtalet och ha kontakt med våra parter och ha ansvar för att vidareutveckla praxishandboken och bistå med kvalificerad rådgivning i ärendebedömningar.

I arbetsuppgifterna ingår också att ta fram affärsmässiga avtal, där det krävs juridisk sakkunskap, samt att ansvara får frågor rörande GDPR och andra liknande regelverk. Vidare bidrar du med juridisk expertkompetens i olika projekt och uppdrag och har ansvar för kontakter med externa ombud. Att skapa och hålla seminarier och presentationer ingår också i tjänsten. Du kommer vara sekreterare i styrelsen, rapportera till VD och är en del av ledningsgruppen. Tjänsten är placerad i trevliga och moderna lokaler i centrala Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som har en juristexamen samt god erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, från advokatbyrå, partsvärlden, försäkringsbranschen eller näringslivet. Du är en erfaren förhandlare, med vana att tolka olika typer av avtal och som har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer.

Har du erfarenhet av styrelsearbete är det en fördel. Som person är du initiativrik, tydlig och lösningsfokuserad.

Ansökan

För mer information om den aktuella tjänsten, kontakta Erik Karlsson på HR Commitment, telefon 08 650 58 00. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan med CV och ett personligt brev snarast till ansokan@hrcommitment.se. Märk din ansökan ”TRR chefsjurist”.

Kort om TRR

TRR Trygghetsrådet bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Läs mer om TRR


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet