Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår
Tillbaka

TRR söker ny regionchef till Region Norr

Tack för visat intresse. Ansökningstiden till den här tjänsten gick ut den 14 november 2018.

TRR söker en ambitiös och proaktiv chef som via våra värdeord – tillit, engagemang, resultat – har viljan och förmågan att aktivt bidra till vårt utvecklingsarbete.

TRR bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi är nu inne i ett intressant utvecklingsskede för att fortsätta vara den självklara leverantören av framgångsrik omställning på den svenska arbetsmarknaden.

Om tjänsten

I rollen som regionchef har du det yttersta ansvaret för verksamheten och arbetet med att stötta företag och berörda medarbetare före, under och efter en omställning. Detta innebär personal- och resultatansvar samt ett övergripande ansvar för kundarbetet och för arbetet med att stötta uppsagda tjänstemän till nya karriärer.

Till din hjälp har du 15–20 motiverade och engagerade medarbetare, som arbetar på våra regionkontor från Sundsvall i söder till Luleå i norr. I rollen ingår även att implementera metoder, stödsystem och arbetssätt, i kombination med att ta till vara på och lyfta den lokala kompetensen och kreativiteten.

Du förväntas också att ta ansvar för projektledning inom centrala områden i vår verksamhetsutveckling. Du rapporterar direkt till vd och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten är placerad i Umeå. Arbetet innebär en hel del resor i regionen och till vårt huvudkontor i Stockholm. Startdatum enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig med ett starkt engagemang och en tydlig ambition att vara bäst på det vi gör. Du bör ha ett genuint intresse för arbetsmarknadsfrågor och ett stort lokalt nätverk. Som ledare är du kommunikativ och trygg samt har förmågan att coacha och inspirera dina medarbetare för att skapa delaktighet och förtroende i organisationen. Du fattar nödvändiga beslut och arbetar målinriktat och strukturerat för att nå förväntat resultat.

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Under dina år som chef och ledare har du fått med dig användbara erfarenheter av att driva utvecklings- och förändringsarbete med gott resultat. Du förstår värdet av att både skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer. Du är bekväm med att arbeta digitalt och i IT-baserade system. Har du dessutom erfarenhet av coachning eller liknande professionella samtal, ser vi det som meriterande. Du har akademisk examen eller annan motsvarande relevant utbildning.

Ansökan

TRR samarbetar i denna rekrytering med Vedea AB och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Vid frågor kan du kontakta vd Lennart Hedström, 010-470 91 01, eller HR-chef Ann-Christine Willberg Svensson 010-470 92 22. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 14 november 2018 via www.vedea.se/CV. Ange Regionchef som referens.

Kort om TRR

TRR bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.
Läs mer om TRR

 

Tillbaka

Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet