Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

TRR söker rådgivare i Skövde

Tjänsten är nu tillsatt, vi tackar för ditt intresse.

Rollen som rådgivare är mångfacetterad med fokus att stötta uppsagda tjänstemän på deras väg mot ett nytt jobb samt upparbeta och ha goda relationer med företag och fackliga representanter. Vi vill tillsätta tjänsterna med personer som är engagerade och drivna att utveckla TRR mot ökad klient- och kundnytta.

Om tjänsten

Rådgivningen bedrivs både på individ- och gruppnivå och det ingår kundansvar för ett antal strategiska kunder. Du kommer att ingå i ett rådgivarteam, där du bidrar till hela TRRs förändringsresa för ökad klient- och kundnytta i linje med vår vision att öppna dörrar till framtidens arbetsliv genom att arbeta mot uppställda effektmål.
I rollen som rådgivare möter du människor i utveckling och kris dagligen, därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för människan och har viljan att aktivt stötta klienterna till ny lösning.

Din bakgrund

Du har ett starkt intresse för arbetsmarknadsfrågor, är bra på att bygga nätverk i näringslivet och har en god arbetsmarknadskunskap, både på lokal och övergripande nivå. Det är meriterande att ha arbetat som chef/ledare och i den rollen skaffat erfarenhet av rekrytering, uppsägningar och annat omställningsarbete.

Du är lyhörd för kunders och klienters behov och har en utpräglad pedagogisk förmåga, såväl i individuella möten som i grupprocesser och workshops. Vi möter engelsktalande klienter och kunder, vilket ställer krav på att kunna genomföra möten och presentationer på engelska. Du behöver vara nyfiken och intresserad av digitala verktyg.

Du har:

  • akademisk utbildning eller motsvarande med teknisk inriktning, gärna högskole- eller civilingenjör.
  • mångårig chefserfarenhet, helst från olika branscher.
  • goda kunskaper om arbetsmarknaden.
  • erfarenhet av att både rekrytera och säga upp personal.
  • erfarenhet av det professionella samtalet (coachande och konsultativt).

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till regionchef Jonas Björkman via adressen jonas.bjorkman@trr.se.
Eventuella frågor om tjänsten, besvaras av Jonas Björkman.

Kort om TRR

TRR bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Läs mer om TRR


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet