Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Pressmeddelanden

 • Uppsägningarna fortsätter öka – 22 procent fler sökte stöd av TRR

  Även under årets andra kvartal ökade antalet uppsagda tjänstemän som sökte stöd från TRR. Ökningen är 22 procent andra kvartalet i år jämfört med samma period förra året. Därmed fortsätter den försämring av arbetsmarknaden för tjänstemän som tog sin början vid årsskiftet 2018-2019. Bakom neddragningarna står bland andra branscher som handel och konsumentvaruföretag.

  Publicerad: 2019-07-08
 • TRR i Almedalen – fokuserar på framtidens arbetsliv

  Under årets Almedalsvecka djupdyker trygghetsrådet TRR i temat framtidens arbetsliv. Hur ställer vi om för att klara morgondagens utmaningar i form av artificiell intelligens?  Det är ett av flera seminarier TRR anordnar. Nytt för i år är att rådgivare kommer att finns på Visbys gator för att ge tips om nya jobb.

  Publicerad: 2019-06-19
 • Rekordökning av uppsägningar i Västra Götaland

  Sveriges tjänstemän möter nu tuffare tider på arbetsmarknaden. En rekordökning i uppsägningar står Västra Götaland för under årets första kvartal – en ökning med 46 procent sedan första kvartalet förra året. Statistiken från TRR visar också att yngre snabbare får nytt jobb än äldre – skillnaden är fem månader.

  Publicerad: 2019-04-20
 • 38 procent fler sades upp i Skåne

  Arbetsmarknaden för tjänstemän i Skåne har hårdnat betydligt under årets första kvartal jämfört med samma period förra året. Ökningen av uppsägningar är 38 procent – 600 personer förlorade jobbat under första kvartalet. Samtidigt visar ny statistik att för en 25-åring tar det i genomsnitt fyra månader att hitta nytt arbete och för 60-plussarna elva månader.

  Publicerad: 2019-04-20

TRR i mediaSkriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet