TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Jag förstår

Frågor och svar för uppsagda

Här finns frågor och svar om TRR och hur du ansöker till oss. Vi besvarar också frågor som rör omställningsstöd och avgångsersättning (AGE).

Välj ämne


TRR Online är en lösenordsskyddad webbplats för dig som är klient hos TRR. På webbplatsen finns verktyg och tips som underlättar på vägen mot ett nytt jobb eller start av företag. Här kan du också arbeta med övningar, få jobbtips, läsa aktuella nyheter om arbetsmarknaden och anmäla dig till olika seminarier och gruppaktiviteter.

På TRR Online kan du också administrera dina ekonomiska ersättningar från TRR.

Läs mer om TRR Online


TRR stöttar tjänstemän inom privat sektor som sagts upp från ett TRR-anslutet företag på grund av arbetsbrist. Vi stöttar även tjänstemän som har gjort en överenskommelse med arbetsgivaren om att avsluta anställningen på grund av arbetsbrist eller personliga skäl i samband med sjukdom.

Är företaget anslutet till TRR så omfattas alla tjänstemän förutom VD. Du och din arbetsgivare ansöker var och en för sig till TRR via ett webbformulär


Ansökan måste ha kommit in till TRR inom två år från sista anställningsdatum, det vill säga sista dagen med lön.