Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Inspiration från våra rådgivare

Här får du som söker jobb eller är på gång att starta företag inspiration och tips från våra rådgivare. Det kan till exempel handla om hur du gör ett kraftfullt intryck på intervjun, stärker ditt varumärke på Linkedin eller hittar den dolda arbetsmarknaden.

Vi länkar även till tipsen på vår Linkedinsida. Följ oss gärna.

 • Sätt mål för 2019

  Att sätta mål är ett bra sätt att nå dit man vill. TRRs rådgivare Magnus Persson delar med sig av den struktur han själv använder för att sätta mål - både för jobbet och för livet.


 • Få struktur på ditt jobbsök

  Hoppas du haft en skön ledighet under jul och nyår. Nu när det är dags att dra igång jobbsökandet igen så kan det vara bra att få lite struktur. TRRs rådgivare Jonas Mauritzson tipsar.


 • Rådgivaren berättar: Så växlade jag karriär

  Arbetsmarknaden blir allt mer rörlig och fler karriärväxlar mer än en gång under arbetslivet. I en krönika berättar Jonas Mauritzson, rådgivare på TRR i Stockholm, om sin resa genom olika karriärer.


 • Svara på frågan om styrkor och svagheter

  Det är vanligt att man får frågan om vilka styrkor och svagheter man har på en arbetsintervju. TRRs rådgivare Lisa Rosengren ger dig några konkreta tips på hur du kan tänka när du formulerar ditt svar.


 • Så beskriver du ditt ledarskap

  TRR har en grupp rådgivare som är specialiserade på att stötta chefer till nytt chefsjobb. Lisa Rosengren, rådgivare på TRR i Malmö är en av dem. Här tipsar hon hur du kan tänka kring frågan om att beskriva ditt ledarskap när du söker jobb.


 • Kompetensutveckling behöver inte kosta

  Att vara mellan jobb kan vara ett bra tillfälle för kompetensutveckling. Och det behöver inte kosta. TRRs rådgivare Lisa Rosengren tipsar om några olika sätt som inte kostar.


 • Nytt chefsjobb - så kommer du ombord på bästa sätt

  Har du förmånen att få börja ett nytt chefsjobb i höst? Kanske var det ett tag sedan du bytte jobb dessutom. Då kan det vara bra att fundera på hur du kan göra för att ”komma ombord” på bästa sätt.


 • 4 snabba för att synas på Linkedin

  Att ha en Linkedinsida som är uppdaterad är A och O när man söker jobb. Men den gör större nytta om du lägger ner lite jobb för att sprida den. TRRs rådgivare Cecilia Holmberg ger dig 4 snabba tips.


 • Så rekryterar arbetsgivarna

  TRR frågar regelbundet arbetsgivare, både i den privata och offentliga sektorn, vad som är viktigt när det gäller rekrytering. Vi ställde frågor via en webbenkät till 1146 arbetsgivare och svarprocenten var 59.8%.


 • Så lyckas du med telefonintervjun

  Kanske har du fått göra telefonintervju med en rekryterare och tänkt efteråt att du borde varit mer förberedd? TRRs rådgivare Lisa Rosengren skriver om hur du förbereder dig för en lyckad intervju.


Föregående 
Sida 1 av 17
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet