Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Inspiration från våra rådgivare

Här samlar vi inspiration och tips från våra rådgivare för dig som ska söka nytt jobb eller starta företag.

Vi länkar även till tipsen på vår Linkedinsida. Följ oss gärna där!

 • Kom igång med ditt jobbsök

  Vi hoppas att du har haft en skön avkopplande sommar. Ofta när man varit ledig kan det krävas lite extra för att komma igång igen med jobbsöket. TRR ger dig två konkreta tips på vägen.

  Publicerad: 2017-08-16

 • Vad vill du bli eller vem vill du vara?

  Det är ganska vanligt att de tjänstemän som kommer till oss säger att de inte vet vad de vill bli när de blir stora. De är ofta förlägna över detta faktum och lite trötta på sig själva för att det är på det viset.

  Publicerad: 2017-06-19

 • Förstärk intervjun med bra avslut

  Att vara på en anställningsintervju är förhoppningsvis både roligt och spännande. För att stärka dina möjligheter att bli anställd är det bra att avsluta intervjun med kraft.

  Publicerad: 2017-05-05

 • Förbered dig inför arbetsintervjun

  Ska du på en anställningsintervju? Grattis! Då är du ett steg närmare jobbet du sökte. Det känns säkert både spännande och lite nervöst. TRRs rådgivare Pia Oskarsson ger några tips som stöd.

  Publicerad: 2017-04-28

 • Ska jag ringa rekryteraren?

  Ska man ringa rekryteraren innan man söker ett jobb som man hittat på en annons? Det är en fråga som många ställer sig. För den som har en klar målsättning, relevanta och intressanta frågor till rekryteraren eller arbetsgivaren är svaret...

  Publicerad: 2017-03-24

 • Sök jobb i hissen

  När du av en slump träffar en person som arbetar på ditt drömföretag, kan det vara bra att ha en så kallad hisspresentation i bakfickan. TRRs rådgivare Anna Karin Laurenius Kohle berättar mer.

  Publicerad: 2017-03-06

 • 4 tips som tar dig till arbetsintervjun

  Är du som klippt och skuren för tjänsterna du söker, men ändå aldrig kallas till intervju? Du behöver inte göra något fel, men här kommer några tips som kan öka dina chanser att bli utvald.

  Publicerad: 2017-02-27

 • Tankar kring visstidanställning

  Ska man hoppa på en visstidsanställning eller välja den tryggare varianten fast anställning? TRRs Lena Friberg utmanar tanken om vad som är tryggt i sammanhanget och vad som kan vara fördelen med att våga ta klivet.

  Publicerad: 2017-02-15

 • Bli mer attraktiv på arbetsmarknaden

  Håll dig anställningsbar - bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Det är kanske dags att sätta sig i skolbänken igen. När marknaden börjar svaja framöver ökar anledningarna att göra sig mer attraktiv på arbetsmarknaden.

  Publicerad: 2017-02-13

 • Stärk ditt varumärke på Linkedin

  När du har en bra profil på Linkedin kan du fortsätta att stärka ditt varumärke. En rekryterare eller rekryterande chef som går in och tittar på din Linkedinprofil bildar sig en uppfattning om vem du är. Ofta tittar de på ditt...

  Publicerad: 2017-02-02

 
Sida 1 av 14
 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet