Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Inspiration från våra rådgivare

Här samlar vi inspiration och tips från våra rådgivare för dig som ska söka nytt jobb eller starta företag.

Vi länkar även till tipsen på vår Linkedinsida. Följ oss gärna där!

 • Personlighetsanalyser och färdighetstester

  Ibland när vi söker jobb får vi svara på olika typer av tester. Det kan vara personlighetsanalyser eller olika färdighetstester. TRRs rågivare Lisa Rosengren skriver om hur du kan förbereda dig inför ett sånt test.

  Publicerad: 2017-10-18

 • Att söka flera jobb samtidigt

  För att söka jobb effektivt så behöver man ofta ha flera parallella processer igång samtidigt. Men vad händer om du får ett jobberbjudande men har ett annat på gång som du hellre vill ha? TRRs rådgivare Lena Friberg tipsar om hur du kan...

  Publicerad: 2017-10-13

 • Så hittar du den dolda arbetsmarknaden

  Den "dolda arbetsmarknaden" är jobb som finns, men inte syns. Statistik visar att cirka 7 av 10 jobb inte annonseras ut. För att nå dessa dolda jobb behöver du vara aktiv och extra drivande för att få resultat.

  Publicerad: 2017-10-06

 • Så visar du glittret på intervjun

  Är du rädd för att vara för intresserad på en intervju? Tänk om! TRRs rådgivare Lisa Rosengren förklarar varför och hur du gör för att visa det där lilla extra på arbetsintervjun.

  Publicerad: 2017-09-27

 • Världens bästa jobb – för mig!

  Vad ska jag bli när jag blir stor? Den frågan ställer sig många långt upp i vuxen ålder. TRRs rådgivare Anna Karin Laurenius Kohle hjälper dig att hitta svaret på den frågan.

  Publicerad: 2017-09-20

 • Att få nej när man söker jobb

  När man söker jobb så ingår i princip alltid att man någon gång under processen får ett nej. Det kan vara ett besked om att vi inte kom till intervju eller så har vi varit på flera intervjuer och ändå inte får jobbet. TRRs Lena Friberg...

  Publicerad: 2017-09-13

 • Framtidssäkra dina kompetenser

  Vid omställning eller omorganisation på en arbetsplats tar man hänsyn till varje medarbetares kompetens. Men vad är kompetens och hur gör man för att säkra sin framtid inför en situation med arbetsbrist eller förändringar på jobbet?

  Publicerad: 2017-09-07

 • Så lyckas du på en jobbmässa

  Att gå på jobbmässor kan vara ett bra tillfälle att träffa företag och visa upp sig själv. TRR arrangerar regelbundet mässor för våra klienter, men det finns även mässor runt om i landet som är öppna för alla.

  Publicerad: 2017-08-31

 • Välj rätt mejladress när du söker jobb

  Skulle du anställa snuttipluttan67@hotmail.com? TRRs rådgivare Sara Cavric delar med sig av sina tankar kring mejladressen och hur du ökar chanserna till nytt jobb.

  Publicerad: 2017-08-23

 • Kom igång med ditt jobbsök

  Vi hoppas att du har haft en skön avkopplande sommar. Ofta när man varit ledig kan det krävas lite extra för att komma igång igen med jobbsöket. TRR ger dig två konkreta tips på vägen.

  Publicerad: 2017-08-16

 
Sida 1 av 15
 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet