TRR använder cookies på denna webbplats för att förbättra funktionalitet, analysera trafik och att möjliggöra delningsfunktioner till sociala medier. Läs mer om hur vi använder cookies

Jag förstår

Ny anställning

Hos oss får du stöd på vägen mot ditt nya jobb. Du får personlig rådgivning, tillgång till vår webbplats TRR Online och kan delta i gruppaktiviteter.

Målet är att du så snabbt som möjligt ska få ett nytt jobb och att vägen dit ska vara meningsfull. Vi utgår från ditt nuläge, din kompetens, din arbetsmarknad och dina möjligheter att marknadsföra dig.

Ditt nuläge

När du kommer till TRR fokuserar vi på var du befinner dig just nu. Du och din rådgivare går igenom dina behov och vilken inriktning din rådgivning ska ha. Tillsammans formulerar ni en tidplan och definierar vad du behöver göra för att nå ditt nya jobb.

Din kompetens

En tydlig bild av din kompetens, förkortar ofta vägen till ett nytt jobb. Vi går igenom vad du kan, vem du är, vad du vill och vad som gör just dig unik. Det kan ge nya insikter om vilken kompetens du har.

Din arbetsmarknad

För att du lättare ska få en ny anställning behöver du känna till vilka förutsättningar du har på arbetsmarknaden. Vad vill du jobba med och var finns jobben du söker? Vi identifierar möjliga yrkesroller och arbetsgivare som behöver din kompetens.

Marknadsföring

För att kunna få ett nytt jobb måste du marknadsföra dig på ett bra sätt. Hos oss får du stöd att skriva ansökningar och öva på hur du presenterar dig för arbetsgivare. Vi hjälper dig att bli en duktig jobbsökare. Det kan handla om allt från hur du presenterar dig på Linkedin till hur du skriver en säljande spontanansökan.

TRR Online

På webbplatsen TRR Online kan du arbeta med övningar, läsa aktuella nyheter om arbetsmarknaden och anmäla dig till våra gruppaktiviteter

Läs mer om TRR Online


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet