Vi tar hjälp av cookies för att TRR.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Jag förstår

Aktuellt från TRR

 • Claes Åberg ny marknadschef på TRR

  Claes Åberg är ny marknadschef på TRR Trygghetsrådet. Med erfarenhet inom flera andra roller inom TRR, ser han nu fram emot sitt nya uppdrag.


 • OM Magasin nominerat till Svenska Publishing-priset

  TRRs tidning OM Magasin har nominerats till Svenska Publishing-Priset. Vinnarna offentliggörs vid Svenska Publishing-Galan i Stockholm den 9 november.


 • Ju högre utbildning desto lättare få jobb

  Antalet uppsagda tjänstemän i Sverige fortsätter att minska. Och trenden att fler äldre i åldern 50-59 år får nytt arbete håller i sig. Under första halvåret i år har 14 procent fler i den här ålderskategorin fått ett nytt jobb via TRR Trygghetsrådet jämfört med motsvarande period förra året.


 • TRRs nya rapport uppmärksammas i media

  TRR Trygghetsrådets nya rapport Livskraftiga företag, som presenterades på TRRs seminarium i Almedalen på tisdagen, har uppmärksammats i media.


 • Stort genomslag för TRR i Almedalen

  Att starta eget är ett noga genomtänkt beslut och absolut ingen plan B. Orden är Thomas Johnssons från TRR Trygghetsrådet, som idag presenterade nya rapporten Livskraftiga företag på ett välbesökt seminarium i Almedalen.


 • A-kassan höjs 7 september

  Regeringen har beslutat höja taket i arbetslöshetsförsäkringen från och med den 7 september 2015. De första hundra dagarna höjs taket från 680 kronor per dag till 910 kronor per dag. Därefter är taket 760 kronor per dag.


 • TRR i Almedalen 2015

  TRR Trygghetsrådet är som vanligt på plats i Visby under Almedalsveckan 28 juni—5 juli. Under veckan arrangerar vi två egna seminarier och medverkar i tre.


 • Kurser och studier med bibehållen a-kassa

  Den 9 augusti fattade den dåvarande regeringen ett beslut som innebär att man som arbetssökande kan få gå kortare utbildningar med bibehållen a-kassa.


 • Tillfällig AGE-regel permanentas

  Styrelsen beslutade 2013-08-29 att införa en tillfällig regel som gav, och fortfarande ger, rätt till Avgångsersättning (AGE) även i de fall anställningen avslutats genom en överenskommelse mellan den anställde och arbetsgivaren, och inte formell förhandlad uppsägning.


 • Rätt kompetens avgör

  Matchning och kompetens är de viktigaste utmaningarna på framtidens arbetsmarknad. Det är samtliga deltagare överens om när TRR håller seminarium i Almedalen om nuläget på arbetsmarknaden och dess framtida utmaningar.


Föregående 
Sida 4 av 5
12345
Nästa 


Skriv ut
Gå upp

Lämna synpunkter på innehållet